Èxit de participació al concert de Marilia!

Aquest divendres 5 de juny, coincidint amb l’última lluna plena de primavera, el celler Eudald Massana Noya vam acollir l’únic i exclusiu concert de la cantant Marilia a Catalunya. L’actuació es va emmarcar dins la quarta edició de les ‘Sensacions lunars melòdiques’, el cicle de concerts que organitzem any rere any on la música i el món vitivinícola formen un maridatge excepcional.

En aquesta ocasió, l’antiga component del grup ‘Ella baila sola’ va actuar en exclusiva a tot el territori català presentant el seu disc en solitari ‘Subir una montaña’. Un concert en acústic que va aplegar un centenar de persones i on Marilia va mostrar la seva vessant més intimista a través dels temes del seu nou disc, combinats amb els de la seva trajectòria amb el grup ‘Ella baila sola’.

Al finalitzar el concert, hi va haver un tast del nostre vi i cava d’agricultura ecològica i biodinàmica, maridat amb la fruita, també de cultiu ecològic, de l’empresa lleidatana Més Bio. I enmig d’aquest tast-maridatge, tots els assistents que ho van voler, van poder parlar amb la cantant, que també va signar discs, i fotografiar-se amb ella al photocall del celler.

Un cop més, doncs, hem apostat pel maridatge entre música i vitivinicultura en petit format i rodejats d’un entorn incomparable. En aquesta ocasió, dos projectes personalitzats de música i vins i caves, s’han unit per transmetre la seva pròpia identitat.