1918 Cuina de Mar: 3 Plats per l'Avi Ton

Benvinguts/des, a una nova secció de maridatges del blog del Celler Eudald Massana Noya. En aquí, juntament amb un restaurant, us proposarem 3 plats a maridar amb un vi del nostre celler.

Avui amb el restaurant 1918 Cuina de Mar situat al Passeig Marítim de Vilanova i la Geltrú un restaurant regentat pels quatre germans Albà i Noya. Son l'actor i director de teatre Toni Albà, i les seves tres germanes, la Núria, la Montse i la Natàlia. Tots quatre es van aventurar ara fa dos anys a recuperar uns dels emblemes gastronòmics de la ciutat, l'històric Restaurant Peixerot, amb l’objectiu de mantenir l’autenticitat de la gastronomia i el producte de proximitat del Gran Penedès.

El vi del maridat amb els plats del restaurant 1918 Cuina de Mar és l’Avi Ton 2013 , un vi blanc elaborat a partir de la veritat Xarel·lo de les vinyes més velles de la finca que daten de 1945, fermentat en bótes de roure Francès i Americà i amb una criança posterior de 3 mesos en contacte amb les seves pròpies mares.

CARGOL PUNXENC DE VILANOVA : Un producte molt propi i no massa conegut. La mineralitat del vi Avi Ton, atorgada per les terres calcaries de la finca el fan perfecte per maridar amb aquest plat, que presenta un característic gust de mar.

ESMARRIS DE SEITONS: Seitó cuit amb la salsa de romesco en calent. Un plat tan antic com l’art de la pesca que uneix productes de mar i terra. La barrica del Avi Ton arrodoneix el plat donant-li un toc d’elegància en el seu sabor.

ALL CREMAT DE LLAGOSTA: L’all cremat és un plat de pescadors, que tradicionalment es fa amb peix de roca. Al restaurant el personalitzen amb la llagosta creant un plat exclusiu. La frescor del Avi Ton li dóna al plat un equilibri elegant en el sabor i la textura, i li confereix un valor especial.

Les dues famílies Albà i Massana compromeses amb el territori apostant per productes de proximitat i d’alta qualitat. Els plats i el vi formen part de la carta del restaurant Cuina de Mar 1918.

Reserves i/o informació del restaurant Cuina de Mar

Pots comprar el Avi Ton 2013 venint al nostre celler, o a través de la botiga online