9 generacions, una passió

Portem treballant la vinya des de principi del segle XVIII, fa 9 generacions que ens dediquem a la vinya, amb emprenedoria i innovant per transmetre els valors del celler de generació en generació.

L’Eudald Massana Noya va fundar el celler que porta el seu nom, amb una filosofia de treball pròpia, d’agricultura ecològica i biodinàmica per crear vins i caves amb identitat i personalitat. Dins de cada ampolla que elaborem al celler, hi ha una part de la història de la família, de la passió per la vinya i per la cultura del vi.

El Celler Eudald Massana Noya, utilitza només raïms de les vinyes pròpies de la finca, situada a Subirats i d’agricultura ecològica. Al celler creiem que per aconseguir vins i caves de qualitat superior és vital crear-los des de la vinya, cultivant-la pensant amb l’objectiu final, el vi o el cava al qual es destinaran els raïms obtinguts.

Cada un dels vins i caves formen part de nosaltres. El Mil•lenni representa la passió pels caves envellits i amb caràcter, L’Avi Ton, procedent d’una vinya de més de 72 anys, és el sentiment i el record dels avantpassats, INNAT representa la innovació i el futur, amb l’elaboració sense sulfits.... i així amb tots els productes elaborats al celler que formen part de nosaltres i de la història de la família. Uns vins i caves únics, ideals per compartir amb la família tot l’any i especialment durant les festes de NADAL.