Al celler apostem per activitats enoturístiques de qualitat i diferencials, com el Tast Vertical.

En el Celler Eudald Massana Noya, volem que les nostres activitats enoturístiques sorprenguin al visitant, i que aquest descobreixi noves sensacions positives que encara no coneixia. Per aquest motiu apostem per activitats de qualitat i diferencials, tant per aficionats que es volen introduir en l’apassionant món del vi, com per amants d’aquest, i per tant, amb coneixements més tècnics.

Des del Celler estem dissenyant el nou catàleg d’activitats enoturístiques, El Tast Vertical és la primera novetat del catàleg, i consisteix en un tast maridatge en que es degusten, del mateix vi de criança, les diferents anyades juntament amb un petit maridatge de productes km0, en un dels llocs més emblemàtics del celler, la Cava de l’Avi.

El Tast Vertical és una experiència que només es pot fer en el celler, ja que les anyades que s’hi tasten no estan al mercat ni a la venda, i formen part de la col•lecció privada de la família, però creiem que brindar oportunitats exclusives als clients, és important per seguir aportant valor al món del vi. Hem dissenyat una activitat que tant pot ser per aficionats del vi, com per persones amb més coneixements tècnics, ja que descobriran com les condicions climatològiques, la forma de conducció de la vinya i el treball al celler, afecten al resultat final del vi, i també experimentaran l’evolució dels vins de criança al llarg dels anys.

Una activitat interessant, diferent, limitada i exclusiva, en un marc i espai incomparable de la finca, per créixer en el món del vi.