Celler Eudald Massana Noya & Green Friday

QUE ÉS EL GREEN FRIDAY?

El Green Friday (divendres verd) neix com alternativa al Black Friday. El Black Friday neix als Estats Units com una jornada de compres compulsives per comprar a preu rebaixat i així incrementar les compres de Nadal. El Brack Friday no és més que una campanya de Màrqueting o un moviment promogut per grans empreses i centres comercials per crear el que molts consideren les terceres rebaixes de l'any just abans de Nadal i augmentar vendes.

Per lluitar contra un consum compulsiu i irresponsable, ONG's, grups ecologistes i empreses i marques petites han creat el moviment del Green Friday, que pretén promoure el consum responsable, verd i ètic. Per tant es promou el consum en empreses sostenibles, amb productes ecològics i amb la sostenibilitat com a objectiu.

PERQUÈ GREEN FRIDAY O DIVENDRES VERD?

La sostenibilitat és responsabilitat de tots. Des de fa anys que en el celler estem invertint en la millora de processos, tant a la vinya com en l'elaboració dels nostres vins i caves, per seguir incrementant els nivells de sostenibilitat cada dia i en molts àmbits, començant per l’ecologia i seguint per el consum d’energia.

Invertim en projectes de millora per reduir la petjada de carboni, l'impacte dels residus, el consum d'energia i recursos, per un món més ecològic i sostenible. Seguim transmetent cada dia tots aquests valors a clients i visitants, per això i molt més, aquest any ens sumem a la iniciativa del #GREENFRIDAY, per promoure el consum responsable i prioritzar els productes sostenibles i respectuosos amb el medi ambient.

DIA SOSTENIBLE A XARXES SOCIALS

Volem seguir apropant aquesta forma de veure el consum i explicar-vos com treballem cada dia al celler perquè els nostres vins ecològics i biodinamics també siguin més sostenibles, per això un cop per setmana explicarem a les xarxes socials els nostres projectes de sostenibilitat i processos d'elaboració per seguir creixent en sostenibilitat.