Celler Eudald Massana obté la Certificació en Agricultura Biodinàmica DEMETER

El Celler Eudald Massana, situat a l’ Alt Penedès ha obtingut la certificació DEMETER en Agricultura Biodinàmica, que consolida l’aposta del celler per la sostenibilitat, l’ecologia i la producció de vins de qualitat.

DEMETER, és l’ Organització Internacional que certifica les pràctiques de l’agricultura biodinàmica. L’obtenció d’aquesta certificació posiciona a nivell mundial el celler en la vitivinicultura d’agricultura biodinàmica de màxima qualitat, seguint pràctiques agrícoles sostenibles, respectant els cicles naturals de la vinya i l’entorn, utilitzant mètodes d'agricultura biodinàmica que promouen la salut de la terra i la diversitat biològica de la finca.

Eudald Massana, propietari i novena generació de la família Massana, ha expressat la seva satisfacció pel reconeixement obtingut: "Aquesta certificació DEMETER confirma el nostre compromís continu amb la producció de vins de qualitat mitjançant pràctiques agrícoles sostenibles i respectuoses amb el medi ambient. Elaborem els vins des de la vinya i estem convençuts que l’agricultura biodinàmica és la clau per aconseguir vins únics i autèntics que reflecteixin les característiques de la terra d'on provenen."

El Celler Eudald Massana, treballa en agricultura ecològica des de l’any 1999 i aplica tècniques biodinàmiques des de fa més de 10 anys, amb una forta convicció per la preservació de la terra i la producció de vins de característiques úniques.

El Celler Eudald Massana, ha estat pioner en l'adopció de l'agricultura ecològica i biodinàmica al Penedès, amb una forta devoció per la preservació de la terra i la producció de vins de característiques úniques. Els seus vins han rebut elogis constants per part de la crítica i dels amants del vi, i aquesta nova certificació DEMETER és un testimoni del seu esforç constant per promoure la biodiversitat i el respecte pel medi ambient i reforça encara més la seva posició com a referència en la indústria del vi.

  • VISTA CELLER EMN