Controlar tot el procés, la base per obtenir vins de qualitat.

La finca del Celler Eudald Massana Noya, formada per 30 hectàrees, és l’únic origen de tots els nostres vins i caves. Utilitzem exclusivament raïm procedent de la pròpia finca, per controlar-ne tot el procés i garantir la qualitat del raïm. Sabem que el raïm és la base del vi i el cava de qualitat, per això apostem per tancar el cercle i no permetre cap tipus d’entrada externa.

El control de tot el procés fa que la nostra finca creixi de forma sostenible, ampliant-la a un ritme controlat, i sense perdre de vista el veritable objectiu; vins i caves de qualitat superior, d’agricultura ecològica i biodinàmica. Tenim 6 varietats blanques i 6 varietats negres plantades a la finca del celler, els raïms recorren pocs metres abans d’arribar al celler, convertir-se en vi i acabar a l’ampolla.

Des de la vinya fins al celler, i del celler fins a l’ampolla, el control total ens permet iniciar a fer els nostres vins i caves a les vinyes, doncs els diferents sòls de la nostre finca ens permeten expressar la veritable essència de cada varietat i de cada vi.