El Celler Eudald Massana Noya presenta noves activitats Enoturístiques adaptades a la nova normalitat.

Hem tornat i hem tornat amb més energia que mai, el món s’ha parat per uns instants però nosaltres hem estat treballant sense parar per oferir noves propostes als nostres visitants, de forma segura i sostenible. Ara ja estem oberts, la nostra agro-botiga porta oberta des de finals de maig i l’enoturisme també.

Hem creat activitats noves; potenciem la zona d’autocaravanes i furgonetes camper per aquells que volen passar uns dies a la finca, entre la naturalesa i el paisatge únic del Penedès i conèixer el nostre celler i el nostre territori.

També oferim la possibilitat de llogar bicicletes al mateix celler, i hem preparat rutes amb l’aplicació wikiloc perquè els visitants puguin gaudir d’una experiència completa de la forma més còmode i segura.

Hem obert la zona Winebar al jardí de la casa pairal de la família Massana, obert el divendres de 6:30 a 21:00 hores, i el dissabte i el diumenge de 10:30 a 14:30 hores, per fer copes de vi i aperitius entre vinyes, compartint bons moments amb amics i família. Si el que es prefereix és endinsar-se a les vinyes i gaudir de la tranquil·litat i el cant dels ocells esmorzant, dinant o berenant, hem preparat cistelles de pícnic de productes de proximitat, ecològics i de la pròpia finca.

Les novetats també arriben amb les visites guiades que es porten a terme per la finca del celler; la visita El Gust de la Vinya ens guiarà entre les vinyes i acabarà amb un tast de tres vins i caves al jardí del celler. La visita Tots els Colors de la Vinya, ens portarà a tastar un cava al bell mig de les vinyes contemplant les vistes del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, caminarem entre vinyes i coneixerem l’ecologia i la biodinàmica, i per acabar, farem un tast de tres vins més al jardí del celler.

També volem agrair l’esforç de tots els sanitaris i sanitàries durant aquesta pandèmia, per això aportem el nostre granet de sorra aplicant un 15% de descompte en totes les activitats enoturístiques a aquells sanitaris i sanitàries que volen visitar-nos.

Aquestes són algunes de les activitats que ja estan disponibles i que ens encanta compartir amb els nostres visitants.