El Celler Eudald Massana Noya recull la Medalla d’Or pel vi Avi Ton 2016 Xarel.lo i la Medalla de Bronze pel vi Cepell Blanc 2018 en el 53è concurs Tastavins Penedès de la DO Penedès.

El passat 17 de maig de 2019 els vins del Celler Eudald Massana Noya, Avi Ton Xarel.lo i Cepell Blanc van ser guardonats en el marc del 53è concurs de l’Acadèmia Tastavins Penedès i DO Penedès. L’acte es va celebrar a l’Auditori de Vilafranca del Penedès on van assistir prop de 300 persones; elaboradors del sector, premsa, personalitats del món del vi i winelovers.

El Cepell Blanc 2018 del Celler Eudald Massana Noya, va ser premiat amb la Medalla de Bronze en la categoria de vins blancs joves. La gamma Cepell composada per un vi blanc, un rosat i un negre, és una col•lecció de vins joves elaborats amb raïms de les vinyes pròpies de la finca, totes cultivades amb agricultura ecològica i biodinàmica. El Cepell Blanc és un cupatge de Macabeu, Viognier i Xarel•lo, és un vi blanc divertit i concebut per a consumir en qualsevol ocasió, en format copes o durant els àpats.

L’Avi Ton guardonat amb la Medalla d’Or en la categoria estrella del certamen, vins blancs de Xarel•lo, és un vi monovarietal de Xarel.lo i emblema del celler Eudald Massana Noya. Aquest mateix vi, ja premiat en altres edicions en les seves diferents anyades, procedeix d’una única parcel.la de vinya plantada al 1945 pel pare de l’actual propietari del Celler. L’Avi Ton és un vi, procedent d’agricultura ecològica i biodinàmica, envellit en barriques de fusta de castanyer de procedència i fabricació catalana, i és de producció limitada, aconseguint expressar tota l’essència més tradicional del Xarel.lo.