Ja hem collit el Brima 2017

El passat Dijous 26 d’Octubre, al Celler Eudald Massana Noya, vam collir el que serà el Brima 17. La selecció d’aquest any, i que vam delimitar amb el Territori Brima, és una vinya situada a la subzona d’Alts de Vilafranca, en la part alta de la finca i amb vistes al celler, a la subzona de Muntanyes d’Ordal.

Una part de la vinya del Petit Verdot va ser la seleccionada, gràcies a la seva situació dins la finca. Els raïms, han estat al cep fins a finals d’Octubre, per aconseguir molta maduració i finalment una botridis noble. Aquesta botridis permet una molt bona concentració en sucres, que proporcionen un vi de caràcter propi i amb una gran expressió. Una vegada al celler és fa una premsada i es deixa fermentar lentament, amb els seus propis llevats i de forma natural.

Aquest any, el Brima 13, va ser guardonat amb dos Premis Vinari de Plata, i des del Celler Eudald Massana Noya seguim apostant per la investigació i la innovació en els nostres vins i caves. Brima és un vi que ens permet conèixer més de l’evolució de la naturalesa, les característiques entre les veremes de diferents anys i com les varietats de la finca s’adapten a aquests canvis.