Ja hem delimitat el ‘Territori Brima’ de la verema 2016

Ja tenim el territori Brima d’aquesta verema. Amb la collita gairebé acabada, el Xarel·lo és la varietat escollida d’aquest any. Concretament, el de la vinya de la Serra Vas, ja que la seva localització privilegiada, situada en el punt més alt de la finca, li aporta una bona ventilació al raïm per aconseguir, així, una pacificació en unes condicions òptimes.

El Brima és un vi dolç natural que elaborem amb la millor selecció de les varietats de la finca de cada verema. És un projecte totalment personalitzat i que s’adapta a les condicions climatològiques i a l’evolució de cada una de les varietats de la finca per fer-ne una selecció acurada i qualitativa. I és que la filosofia del nostre celler es basa en decidir el tipus de vi que elaborarem des de la mateixa vinya, ja que som un dels pocs cellers del Penedès que elaborem els nostres propis vins i caves exclusivament i directament a partir del raïm de les nostres vinyes.

De moment, el Brima 2013 (l’anyada que actualment està al mercat) està elaborat amb Viogner i a hores d’ara ja hi ha tres barriques amb diferents varietats en envelliment que serviran per elaborar la propera anyada d’aquest vi, a més del Xarel·lo d’aquesta verema 2016 que és la varietat triada per tirar endavant la tercera edició d’aquest vi dolç tan especial. Cada verema és diferent i el Brima representa la màxima expressió de les característiques particulars de cada una d’elles.

Ja l’has tastat? Aprofita perquè cada anyada és irrepetible!