La màgia del cava en família. T'hi atreveixes?

Vivim en un territori vitivinícola i la nostra feina és apropar aquest món a tothom, també als més petits. Ara en tenim l’oportunitat amb el conte ‘En Boti Boti i la màgia del cava’. Escrit per l’Anna Obiols i il·lustrat pel Joan Subirana ‘Subi’, el relat ens apropa la cultura del vi i el cava d’una forma divertida i amena.

A través de les aventures d’en Boti Boti, us proposem que els més petits aprenguin tot el que està relacionat amb el món del vi i el cava, i ho volem fer de la mà dels mateixos autors del llibre: l’Anna Obiols i el Subi. Ells seran els encarregats d’explicar el conte als més menuts de la casa, i també de fer-los participar en el coneixement de tot aquest món a través d’un taller dinàmic i divertit, que acabarà amb un tast de diferents mostos.

Mentrestant, els pares i mares podran gaudir d’una visita a les vinyes i al celler, per conèixer la història i l’agricultura ecològica i biodinàmica que es practica a la finca. A l’acabar, podran gaudir de tres tastos de vins i caves del mateix celler.

Data
Diumenge 19 d’abril a les 11 del matí.

Preu
Adults: 10€/persona
Nens: 10€ (d'un a tres infants). Edat recomanada: de 3 a 12 anys.

Reserva
Telèfon: 938994124
Correu electrònic: enoturisme@massananoya.com

Adreça
Finca El Maset
Sant Pau d'Ordal (Subirats)
08739 Barcelona