Revolució ecològica en les noves càpsules dels Cepells 2017

Un dels valors del Celler Eudald Massana Noya es afavorir la sostenibilitat de la activitat vitivinícola al mateix temps que vela per garantir la cura del medi ambient, i es per això que des del celler es treballa amb tècniques sostenibles per tal de causar el menor impacte social i mediambiental.

Conscients de la responsabilitat amb el medi ambient des de el celler Eudald Massana Noya hem decidit fer un pas més enllà en l’ecologia, i apostar per l’ús de càpsules ecològiques en la nova gamma de vins Joves Cepells 2017.

La gamma Cepells 2017, formada per 3 vins Joves ( blanc, rosat i negre) reapareixen al mercat utilitzant càpsules ecològiques, per tal de generar el menor impacte al medi ambient.

Aquestes noves càpsules permeten reduir l’emissió de CO2 un 80% gràcies al ús de polietilè de base biològica en la seva fabricació, la producció d’una d’aquestes càpsules genera 5 vegades menys emissions de CO2 que la d’una càpsula convencional.

Això permetrà al celler reduir considerablement la petjada de carbono que generen els nostres vins i afavorir una viticultura sostenible i ecològica.

El celler segueix creixent i sempre en base la seva filosofia, la d’elaborar vins i caves de qualitat respectant al màxim el medi ambient.