• Original blai penedes tardor
  • Original blai poda
  • Original foto blai neu
30 hectàrees de vinya
Totes cultivades ecològicament i seguint els principis biodinàmics dels nostres avantpassats

L’ecologia i la biodinàmica són els nostres pilars. Busquem l’equilibri amb el medi i tots els seus actors. La Lluna i els diferents estats biodinàmics del cosmos influeixen en les feines a la vinya. Creiem i respectem la natura i el seu equilibri. Volem formar-ne part. És per això que apostem pel cultiu ecològic i biodinàmic.

Les nostres 4 regles d’or
El compromís
L’agricultura ecològicaEns permet un respecte ple amb el medi ambient, ja que no utilitzem ni herbicides ni insecticides ni productes de síntesi.
L’agricultura biodinàmicaBusquem l’equilibri biològic de les plantes i la natura, és per això que respectem el seu cicle, en harmonia amb el medi i la seva diversitat. Apreciem les plantes, la natura i l’entorn. Per desenvolupar aquest tipus d’agricultura, treballem la terra tenint en compte els estats biodinàmics. A més, també apliquem preparats biodinàmics.
L’equilibri de les plantesÉs l’efecte fulla-fruit, és a dir, l’equilibri de la fruita amb la seva pantalla foliar per aconseguir una bona fotosíntesi.
L’equilibri dels residusRetornar al seu lloc els residus que generem, aconseguint fer un cicle tancat dins la finca i convertir-nos, així, en una empresa sostenible.