EL CAMÍ
10 Generacions
És una història de 10 generacions dedicades amb cos i ànima a fer créixer la vinya. Pagesos que han treballat sempre la terra. Des de principis del segle XVIII, segons escrits del Monestir de Sant Sebastià dels Gorgs, on pagaven els seus tributs, la família Massana ha estat lligada al cultiu mediterrani; la vinya, el blat, el préssec i altres fruites, tot aclimatat a les terres de la finca.

L’avi, Josep Massana Carbó, i el pare, Antoni Massana Ràfols, de l’Eudald van rebre diversos reconeixements al llarg de seva trajectòria en el món vitivinícola.

Una història marcada, doncs, per l’emprenedoria de la família Massana, que es va consolidar amb l’entrada d’una nova generació, l’Eudald, que juntament amb els seus pares va crear un nou projecte vitivinícola que avui dia s’ha convertit en una empresa amb identitat pròpia. Des de petit, l’Eudald Massana somiava en poder fer vi, posar-lo dins una ampolla i lluitar perquè fos dels millors. Després de 9 generacions, avui dia això és una realitat i l’Eudald explica que tirar endavant el celler és “un compromís i un orgull”.
SEGÜENT