RESTAURANT EL CENTRE: 5 PLATS ÚNICS PER 5 VINS ÚNICS

Benvinguts/des, novament a la secció de maridatges del blog del Celler Eudald Massana Noya. Avui maridatge protagonitzat pel restaurant El Centre de Sant Sadurní d’Anoia i 5 vins del Celler Eudald Massana Noya.

El restaurant El Centre, ubicat en una antiga sala de teatre, apareix en escena amb un ambient d’estil vintage i minimalista, traslladant als comensals del restaurant en l’època de màxima esplendor de la sala. El restaurant neix amb el concepte d’oferir una proposta gastronòmica de qualitat excepcional on els gustos mediterranis són el nucli central, potenciant els productes locals i amb una cuina de precisió. Una cuina innovadora, creativa i amb tocs tradicionals, que juntament amb productes km0 i de la màxima qualitat configuren un restaurant de referència al Penedès.

El maridatge és presentarà amb una copa de benvinguda del Cava INNAT Brut Nature, el primer cava sense sulfits afegits del celler, que representa un pas en l’avantguarda dels vins. El maridatge consta de cinc plats i postres, on el primer entrant és una Amanida de rúcula, burrata de pell fina i vinagreta de pinyons que combina a la perfecció amb la frescor, la joventut i l’expressivitat el Cepell Blanc 2017. El segon entrant; Pèsols del maresme amb tonyina vermella blufin Balfegó que s’alia perfectament amb l’Avi Ton 2015, pels seus tocs fumats i l’amargantor que caracteritza el Xarel.lo en barrica. El tercer plat consta d’un Bacallà, sobrassada i all i oli suau i es marida amb Cava Reserva Brut Nature, un cava de 24 mesos de criança, amb una bona estructura i un equilibri en acidesa que aporta un punt de frescor i notes de torrats i bolleria, que permeten degustar el plat de Bacallà i sobrassada com si fos la primera vegada. Arriba amb el quart plat la cua de bou guisada a l’antiga, que reflecteix l’experiència i professionalitat del xef del restaurant El Centre, que amb aquesta tècnica de cocció aconsegueix una textura i gust extraordinari, i que forma una ideal sinergia amb La Creueta 2014, un blend de Cabernet Sauvignon, Merlot i Petit Verdot que pel seu caràcter, esdevé el millor company per a plats de carn. Per finalitzar el Cava Mil.lenni Gran reserva, un cava de llarga criança en perfecta combinació amb la xocolata del Brownie Guaranà 70% i nous.

El maridatge té un cost per comensal de 40€, i és realitzarà en una zona exclusiva del restaurant El Centre el proper Divendres 16 de Març a les 21:00h, amb la presència de representants del Celler Eudald Massana Noya per dirigir la part de tast del sopar. El nombre de places disponibles son molt limitades i és fonamental realitzar una reserva prèvia amb la màxima antelació possible.

Contacte Restaurant el Centre: 938.911.051 – info@restaurantelcentre.cat

Contacte Celler Eudald Massana Noya: 938.994.124 – enoturisme@massananoya.com – WTS: 6893550.814